header NCD 2019

Wired Workers

WiredWorkers - Robotics @ your service

WiredWorkers is een jonge onderneming gespecialiseerd in de nieuwste generatie van robotica. Met cobots (collaboratieve robots) maken wij het mogelijk processen te automatiseren voor MKB ondernemingen. Een betaalbare manier om werkzaamheden te vereenvoudigen en personeelstekorten op te vangen.

Onze Missie - WiredWorkers

Dankzij ons brede assortiment met verschillende merken cobots bieden wij voor elke situatie een passende oplossing. Door het ontwikkelen van onze eigen software zijn onze cobots flexibeler en kunnen ze verschillende taken uitvoeren. Dit maakt het mogelijk cobots in te zetten als uitzendkrachten tijdens piekmomenten in de productie.

WiredWorkers helpt ondernemingen met het complete proces van automatisering. Na het uitvoeren van een uitgebreide analyse wordt vastgesteld hoe de cobot het meest rendabel kan worden ingezet. Ook na de implementatie bieden wij trainingen aan de medewerkers om ervoor te zorgen dat ze op een comfortabele en veilige manier kunnen omgaan met de robots.

Met de Franka Emika PandaUniversal Robots en Techmann Robot is het mogelijk verschillende oplossingen te bieden. Elke cobot heeft zijn eigen unieke eigenschappen waarmee we op bijna elk vraagstuk een antwoord kunnen geven. Naast het leveren van de robots verzorgen wij ook de attributen die een robot nodig heeft om zijn werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Nieuws