header NCD 2019

SKF

SKF Motion Technologies

Onze klanten willen machines die sneller, langer, schoner en veiliger werken. Dit op de meest effectieve en duurzame manier oplossen is onze visie op Motion Technology. Wij bereiken dit door hands-on ervaring in meer dan 40 industrieën te combineren met onze marktkennis en voortdurende ontwikkeling van nieuwe technologieën. SKF Motion Technologies onderscheidt 3 product groepen; Lineair geledingen, Actuatoren / Hefzuilen en Schroefspindels.

Lineair geleidingen:

De productiviteit en het economische succes van een bepaalde toepassing hangen af ​​van de kwaliteit van de geselecteerde lineair geleidingen. SKF Motion Technologies brede lineair geleidingsprogramma bestaat ​​uit lineair kogellagers, profielrailgeleidingen met kogel- of rolrecirculatie en precisierailgeleidingen. Ons brede assortiment ondersteunt vrijwel elke bedrijfstoepassing bij voorkeur met standaardcomponenten maar voor specifieke toepassingen biedt SKF Motion Technologies aangepaste of geïntegreerde lineair geleidingsoplossingen.

LLU Profile rail geleiding

Lineair actuatoren en Hefzuilen:

Verschillende typen actuatoren zijn beschikbaar, met verschillende prestatieniveaus en bouwvormen. Van eenvoudige duw / trekbewegingen tot complexe bewegingscycli met hoge belastingen en snelheden. Van zelden geactiveerd toepassingen tot 100% inschakelduur, wij hebben altijd de juiste oplossing. Onze elektromechanische actuatoren en hefzuilen worden dagelijks toegepast in verschillende segmenten zoals bijvoorbeeld medische applicaties, fabrieksautomatisering, landbouw- en constructievoertuigen en zware industrieën.

CPMT en MAX act

Kogel- en rollenomloopspindels:

SKF Motion Technologies heeft reeds tientallen jaren ervaring opgedaan met het vervaardigen van kogelomloop- en rollenomloopspindels. Door continue product- en procesontwikkelingsactiviteiten zijn we in staat onze klanten schroefspindeloplossingen te bieden die voldoen aan de meest veeleisende toepassingen op het gebied van efficiëntie, precisie, duurzaamheid en waarde.

SKF Motion Technologies Benelux BV

Kelvinbaan 16, 3439 MT, Nieuwegein.

www.skfmotiontechnologies.com

Gerwin.wolters@skf.com

06-22807754

Nieuws