header NCD 2019

Olmia Robotics

Olmia Robotics is een systeemintegrator van Collaboratieve Robots (cobots), gevestigd in Tiel, gespecialiseerd in het leveren van cobotsystemen aan alle verwerkende industrieën en de logistiek.

Olmia Robotics biedt een productiescan als eerste adviesdienst en levert, assembleert, installeert en onderhoudt de cobotsystemen gedurende de hele levensduur van het systeem. Hun doel is om klanten een plug & play cobot te bieden om hen te helpen bij het automatiseren van (delen van) hun productie of assemblage.

De ontwikkeling van de cobotsystemen kan technische oplossingen omvatten voor de toevoer en afvoer van producten die de cobot verwerkt, het programmeren van de robotarm, het uitvoeren van FAT- en SAT-testen, het robotsysteem assembleren en in bedrijf stellen bij de klant.

Naast het ontwikkelen van robotsystemen voor specifieke toepassingen, levert Olmia Robotics hulpstukken, gereedschappen en accessoires voor de cobots, zoals: grijpers, sensoren, visionsystemen, toevoersystemen, wisselsystemen, etc. Deze zijn ook direct te bestellen in de webshop: olmia-robotics.nl/shop.

Voor bedrijven die flexibiliteit nodig hebben, biedt Olmia Robotics cobotsystemen te huur aan.

 

Nieuws

De eerste Nationale Cobot Dag

29-08-2018

Om cobots en alles rondom cobots in de schijnwerpers te zetten, heeft Olmia Robotics de Nationale Cobot Dag in het leven geroepen.  (read more)