header NCD 2019

Laspartners Multiweld

Laspartners Multiweld: de partner voor lassend Nederland en België

Met 8 vestigingen in Nederland en België is Laspartners Multiweld een toonaangevende toeleverancier van lastechnische producten voor de maakindustrie. Als organisatie zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van lastechnische producten en aanverwanten zoals markeermachines en PBM's. Onze technische dienst levert volledige service door heel Nederland en België zoals onderhoud, reparatie, keuring, validatie en kalibratie van lasapparatuur en andere elektrische gereedschappen. Met het opleiden en certificeren maken wij ons dienstenpakket compleet.

Laspartners Multiweld verkoopt en verhuurt (las)cobots. Een cobot staat voor “collaboratieve robot” en is ontwikkeld met als doel om veilig in allerlei productieprocessen samen met mensen te werken. Cobots worden onder meer gebruikt voor: lassen, pick & place, palletizing, boor- en schroeftoepassingen, slijpen, schuren, polijsten, afbramen CNC belading en lasersnijden. Cobots hebben daarbij een aantal voordelen: ze werken sneller, efficiënter en nauwkeuriger dan de mens, zijn eenvoudig te programmeren en gemakkelijk verplaatsbaar.

Benieuwd wat een (las)cobot voor jouw werkomgeving kan betekenen? Kom naar de Nationale CobotDag en bezoek onze stand. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Laspartners Multiweld

Nieuws