header NCD 2019

Dormac Cobots

Official Dealer Doosan Robotics

Doosan Cobots onderscheiden zich op enkele punten wezenlijk van andere cobots. Het belangrijkste verschil zijn de krachtsensoren die bij Doosan in alle 6 axis zijn ingebouwd. Met een nauwkeurigheid van 0,2N maakt dit alle 4 de varianten van de Doosan Cobots uniek in de markt.

Daarnaast schakelen de motoren uit wanneer de krachtsensor weerstand voelt, waar andere cobots werken met een rem. Zo’n rem is een kostbaar slijtdeel. Doosan Robotics schakelt de motor af, zodat deze niet langer wordt belast. Dat zorgt voor een langere levensduur en een hogere nauwkeurigheid, ook als de cobot al enkele jaren gebruikt wordt. Daarnaast zet Doosan Robotics hoogwaardiger materialen en onderdelen in om de cobots robuuster te maken voor een industriële omgeving.

Nieuws

Dormac Cobots - Open Dagen | 7 en 8 november 2019 | 10:00 tot 22:00 uur

01-11-2019 Tags: doosanrobotics, automation, machine tending, 6 forcetorque sensors, sotf

Staat hij al bij u in de agenda?

Na de spetterende introductie van vorig jaar, kan Dormac Cobots dit jaar natuurlijk niet ontbreken op het Open huis van de Dormac Groep! Op donderdag 7 en vrijdag 8 november organiseren wij samen met Dormac CNC Solutions ons jaarlijkse Open huis, met dit jaar als thema: High-end machines. Tijdens deze editie van het Open huis demonstreren wij onze Easy Loader en staan er diverse Cobots opgesteld. (read more)