Wired Workers

WiredWorkers is een start-up uit Doetinchem en is gespecialiseerd in collaboratieve robots. Met advies over automatisering en robotisering willen wij cobots toegankelijk maken voor het MKB. Dankzij de ontwikkeling van mobiele apps en software worden de cobots functioneler en kunnen gemakkelijk nieuwe taken worden aangeleerd. Zo wordt het werken met cobots voor iedereen toegankelijk.

Voordelen van cobots:

  • Compact en bijna overal in te zetten.
  • Mobiel en gemakkelijk te verplaatsen.
  • Veilig om samen te werken met mensen.
  • Gemakkelijk nieuwe taken aanleren met applicaties en software.
  • Flexibel, in staat om dagelijks verschillende taken uit te voeren.

Franka Emika Panda

WiredWorkers maakt gebruik van de panda. Een slimme, geavanceerde programmeerbare robot die is ontwikkeld door Franka Emika uit München. Tijdens de ontwikkeling van deze cobot is de menselijke arm als uitgangspunt genomen. Zo heeft deze robot 7 gewrichten, een bereik van 850 millimeter, een draagkracht van 3 kilo en een gevoelige grijper. De robot is uitgerust met sensoren om zo veilig mogelijk samen te kunnen werken met mensen.

Robbin Mennings, oprichter WiredWorkers: “WiredWorkers gelooft in de toekomst van cobots in de maakindustrie. De inzet van een cobot versoepelt en optimaliseert bedrijfsprocessen en kan medewerkers ondersteunen. Monotone, saaie handelingen kunnen door een cobot worden overgenomen waardoor werknemers zich kunnen concentreren op andere werkzaamheden. Daarnaast is een cobot een goede oplossing om personeelstekorten op te vangen tijdens drukke periodes. Om werkgevers en werknemers te ondersteunen bieden wij trainingen om samenwerking met een cobot tot een succes te maken.  

 

WiredWorkers B.V.

Fabriekstraat 17E

7005AP Doetinchem

www.wiredworkers.io

robbin.mennings@wiredworkers.io

06-30379285

Nieuws